banner2.jpg
IMG_7854.jpg

Wat we doen

Cogenius ontwikkelt IT-oplossingen voor bedrijven en organisaties die actief zijn in een specifieke niche: de energiemarkt.

Alle actoren kunnen bij ons terecht: energieleveranciers, netbeheerders, energieproducenten en industriële grootverbruikers.

We bieden modulaire oplossingen en oplossingen op maat zodat onze klanten het verschil kunnen maken op vlak van kostenefficiëntie, operationele flexibiliteit en financiële screening.

We vormen een jong, flexibel team met groei-ambitie, dat zich thuisvoelt in alle aspecten van de energiemarkt, gepassioneerd is door IT en de wensen van de klant centraal stelt.

Cogenius Wouter & Brecht.jpg

Onze aanpak

Cogenius ontwikkelt pragmatische ICT toepassingen voor bedrijven die actief zijn op en met de energiemarkt. Daarbij zoekt Cogenius de synergie op van specialisatie en vakkennis, technologie en empathie.

Cogenius ontwikkelt informatie- en communicatietechnologie voor bedrijven actief op de energiemarkt. De pragmatische, no nonsense-aanpak typeert haar visie op ICT. Klanten van Cogenius onderscheiden zich door kostenefficiëntie, operationele flexibiliteit en fincanciële screening met behulp van gespecialiseerde en voor hen ontwikkelde software.

Cogenius Klaas & Brecht.jpg

Waarom kiest u voor Cogenius?

Ervaring en knowhow op vlak van big data voor energie-, mobiliteits- en digitaliseringstoepassingen.

Synergie van technologie en empathie: betrokken collega-ondernemer die meedenkt en participeert in werkprocessen met grote impact op de interne organisatie met als resultaat optimale, relevante, toekomstgerichte oplossingen.

Productief team van doorwinterde professionals, die hun talent en persoonlijkheid voor u inzetten op een taak- en klantgerichte manier. Die niet rusten voor u volledig tevreden bent.

Deze website kwam tot stand met de hulp van Flanders Investment & Trade.