banner2.jpg
Utility V2.jpg
icon1

ENERGIELEVERANCIERS

Beproefd modulair CRM en ERM platform voor de energieleverancier.  Wij maken voor u een flexibele, fijn afgestelde financiële cockpit op maat. Dankzij ons meesterschap in de complexiteit van big data, zodat uw facturatie snel en correct verloopt. Software die aangepast is aan nieuwe uitdagingen zoals de transitie naar hernieuwbare energiebronnen.

Lees meer
CLOSEDDISTRIBUTIONpreview.jpg
icon1

GESLOTEN DISTRIBUTIESYSTEMEN

Modulair softwarepakket om tegelijkertijd de processen van netbeheerder (meetgegevens valideren, allocatieproces) en energieleverancier te implementeren. Software die aangepast is aan nieuwe uitdagingen zoals het gebruik van smart grids bij de transitie naar hernieuwbare energiebronnen.

Lees meer
Industry V2.jpg
icon3

INDUSTRIE EN VASTGOED

Compleet ERP en kostenbeheersysteem voor grootverbruikers van energie. Modulaire software die uw bedrijfsprocessen begrijpt en naadloos omzet in een wiskundig model dat u van betrouwbare informatie voorziet. Het systeem gaat nu al uit van de energienorm ISO 50001 voor een rationeler energieverbruik.

Lees meer
Production.jpg
icon1

ENERGIEPRODUCENTEN

U produceert zelf energie met behulp van zonnepanelen, windmolens warmtekrachtkoppeling? Wij ondersteunen u met software voor meetsystemen, facturatie en contractbeheer.

Lees meer

Enkele van onze tevreden klanten

Cociter
Wase Wind
Watz
Elexys
European Commodities