Compleet ERP en kostenbeheersysteem voor grootverbruikers van energie. Modulaire software die uw bedrijfsprocessen begrijpt en naadloos omzet in een wiskundig model dat u van betrouwbare informatie voorziet. Het systeem gaat nu al uit van de energienorm ISO 50001 voor een rationeler energieverbruik.

Met deze software brengt u uw complete energieverbruik in kaart, zowel uitstroom (bv carwash) als toestroom (bv WKK): energie-audit met behulp van monitoring, begrip en interpretatie. Dat laat u toe oplossingen te selecteren op basis van betrouwbare informatie. Zo stemt u uw energiebeleid af op de meest recente normen zoals ISO 50001 en bereikt u een hogere energie-efficiëntie.

Met het systeem van Cogenius bent u klaar voor de uitdagingen als de energietransitie, integratie met de energieleverancier, afschakelingsplannen, netflexibiliteit, ...

Lynx is het modulaire basisplatform van Cogenius dat bedrijfsprocessen vereenvoudigt, digitaliseert en automatiseert. Specifiek voor de grootverbruikers van energie en volgens uw behoeften en wensen bevat het een aantal modules.