Over ons

Cogenius heeft als voornaamste oogmerk het leveren van IT diensten en toepassingen aan ondernemingen. Naar aanpak toe onderscheidt Cogenius zich door een to the point, sterk pragmatische aanpak waarbij het invullen van de IT-gerelateerde behoeftes van de klant centraal staat. Dynamisme en flexibiliteit typeren de uitvoering.

De aangeboden diensten omvatten het begeleiden en uitwerken van IT projecten : dit gaat van het leveren van consultancy over het concreet programmeren van toepassingen tot het leveren en installeren van de benodigde hardware.

Onder de toepassingen vallen de standaardtoepassingen die door Cogenius ontwikkeld werden zoals eXcelans Budget & Analytics en eXcelans FID/KMO. Naast deze standaardtoepassingen kunnen ook maatwerktoepassingen gebouwd worden voor het opvangen van sector- of ondernemingspecifieke problematieken.

Standaardtoepassingen en maatwerktoepassingen kunnen, indien relevant, geïntegreerd worden in het eXcelans raamwerk zodat ook de functionaliteiten hiervan automatisch beschikbaar zijn.